Kæk Zlatan efter nyt målshow i Stockholm

Den svenske stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic var i hopla under og efter onsdagens 4-2-testsejr i Stockholm over Norge.

Adspurgt om ikke svenskernes nationalstadion skulle omdøbes fra Friends Arena til Zlatan Arena, som holdkammeraten havde foreslået efter Ibrahimovic' hattrick, svarer Paris Saint-Germain-spilleren:

- Hedder den ikke det? Det troede jeg, at den hed.

Ind til videre har Sverige scoret 12 mål på det nye stadion. Ni af målene er scoret af Ibrahimovic.

Fire gange nettede han mod England, to gange mod Færøerne og altså onsdagens tre mål mod nordmændene.

- Det er morsomt at spille her. Jeg har hele tiden sagt, at denne arena kommer til at betyde meget for svensk fodbold. Det er fedt at komme hjem og spille her, siger Ibrahimovic.

Han er nu oppe på 44 mål for landsholdet. I kampen overhalede Ibrahimovic dermed Gunnar Nordahl på den svenske scoringsliste. Nu er kun Sven Rydell (49 mål) foran Ibrahimovic, hvad landsholdsscoringer angår.

- Det vil betyde meget for mig at slå den rekord. Hvem ville have troet det? Det er det samme med de gange, jeg er blevet kåret til årets spiller. Hvem havde troet det?

- Hvem havde troet, at en knægt fra Rosengård (bydel i Malmø, red.) ville blive kåret til årets spiller i Sverige syv gange? Hvem ville have troet, at en knægt fra Rosengård skulle slå rekorden som den mest scorende svensker? Heftigt, lyder det fra Ibrahimovic.

/ritzau/NTB

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip