Kvinde jog kniv i brystet på sin sovende mand

En 45-årig kvinde fra Hornum i Himmerland forsøgte ifølge Nordjyllands Politi natten til søndag at dræbe sin mand, mens han sov.

Manden fik punkteret den ene lunge, men er uden for livsfare. Kvinden er anholdt og skal søndag eftermiddag fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

- Hun stikker en kokkekniv i brystet på manden, mens han ligger og sover, fortæller vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi til Ritzau.

Kvinden har over for politiet erkendt, at hun jog en kniv i brystet på ægtefællen, og politiet vurderer forbrydelsen så grov, at man har rejst sigtelse for drabsforsøg.

- Kniven går fem centimeter ind i brystet og punkterer den ene lunge. Manden blev efterfølgende indlagt på Aalborg Sygehus, men er nu uden for livsfare, siger Henrik Beck.

Det er endnu ikke nøjagtig klarlagt, hvad der klokken 3.25 søndag fik kvinden til at gribe den store kniv og hugge den i brystkassen på sin intetanende mand.

- De har haft nogle uoverensstemmelser af en art, fortæller Henrik Beck.

Manden, der ligesom kvinden er 45 år gammel, er fortsat indlagt på sygehuset. Kvinden bliver fremstillet i grundlovsforhør søndag klokken 13.30 ved Retten i Hjørring.

/ritzau/

 

Dagens Gossip