Laudrup trak favoritterne fra Chelsea

Heldet var ikke med Michael Laudrup og Swansea, da der onsdag blev trukket lod til semifinalerne i Liga Cuppen.

Det walisiske hold skal op mod storklubben Chelsea, der onsdag aften smadrede Leeds med 5-1 på udebane i kvartfinalen. London-holdet er bookmakernes favorit til at vinde den mindste af de to pokalturneringer.

I den anden semifinale møder Aston Villa gigantdræberne fra Bradford, der sendte Arsenal ud i kvartfinalen.

Michael Laudrup må så glæde sig over, at Swansea har fordel af hjemmebane i semifinalens returkamp. Den første kamp, der afvikles i den anden uge af januar, finder sted på Chelseas hjemmebane Stamford Bridge.

Efter sejren over Middlesbrough i kvartfinalen i sidste uge sagde Laudrup til BBC, at "det eneste jeg ønsker, er, at vi får hjemmebane i den anden kamp".

Chelseas midlertidige manager Rafael Benitez er godt tilfreds med at skulle møde Swansea.

- Det er et hold, som foretrækker at holde bolden langs jorden og være i boldbesiddelse, så jeg tror, det bliver et interessant opgør, siger han til Sky Sports.

Både Laudrup og den nyudnævnte Benitez jagter deres første trofæ for deres respektive klubber.

Benitez havde muligheden søndag, da Chelsea i Japan mødte Corinthians fra Brasilien i finalen om verdensmesterskabet for klubhold. Men det engelske hold tabte 1-0 efter en svag indsats.

Spillerne viste dog ikke mange tegn på jetlag i opgøret mod Leeds på udebane. Det tidligere storhold fra det nordlige England førte 1-0 ved pausen, men i anden halvleg scorede Chelsea fem gange.

- Enhver turnering er vigtig for os. Et tophold skal forsøge at vinde alt. Nu er vi i semifinalen, så vi er tæt på, siger Benitez ifølge The Daily Mail.

I Premier League spillede de to hold uafgjort, da Chelsea i november mødte Swansea på udebane.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip