Mor støtter søn i sag om drab på søster

Den 27-årige mand, der er tiltalt for drabet på sin seks år ældre søster, er meget konfliktsky og på ingen måde voldelig, hvorimod søsteren kunne være konfronterende.

Det fortæller moren til de to mandag eftermiddag i vidneskranken i Københavns Byret.

- Der var stor forskel på dem. Hun var typen, der kaldte en spade for en spade, mens han altid har været meget konfliktsky. Hvis der opstod konflikter, så gik han altid. Hun var altid meget konfronterende, siger hun.

Ifølge moren sloges hendes børn aldrig, men hun erkender, at hendes datter ikke var bleg for at give en lussing til den, der behandlede hende dårligt.

Og det var netop det, der skete i den 27-åriges lejlighed på Vesterbro i København den 4. september 2011, da han under et skænderi om 3.800 kroner, pludselig valgte at spytte efter sin søster i frustration.

Hun svarede tilbage med at stikke ham en, og skænderiet udviklede sig til et slagsmål med katastrofale følger.

- Da jeg tog kniven, havde jeg ikke tænkt over, hvad jeg ville. Jeg ville bare give hende et chok. Det var i arrigskab, at jeg lavede et udfald med kniven - det var aldrig meningen, at jeg skulle ramme hende, sagde den 27-årige bror tidligere mandag i retten.

Flere pårørende mødte op i retten mandag for at vise deres støtte til den sønderknuste mand, som alarmerede sin mor via sms, efter han havde efterladt søsteren liggende blødende på gulvet, tildækket af tæpper.

Hendes toårige datter var lukket inde i hans soveværelse, så hun ikke så noget.

- Hun er derhjemme ved mig med Freja. Jeg er væk og kommer ikke tilbage. Skynd dig hjem til mig, stod der i sms'en.

Moren blev derfor den første, der nåede frem til lejligheden, hvor hun ringede 112 og tog sit barnebarn med udenfor.

Kort tid efter ringede den tiltalte selv til politiet, efter at han forgæves havde forsøgt at komme op i en høj bygning, hvorfra han kunne hoppe ud.

Ud over moren indtog også hans storebror og lillesøster vidneskranken til hans forsvar.

 

 

Dagens Gossip