Ny ulv set ved Ringkøbing

Endnu en ulv er tilsyneladende dukket op i Jylland. Denne gang ved Lem nær Ringkøbing i Vestjylland.

Det skriver dr.dk.

Alice Durinck og hendes mand så ulven fra deres vindue og fotograferede den på en afstand af cirka 50 meter. Det skete den 26. december klokken 10.15.

- Vi sad i køkkenet ved morgenkaffen, og så er der en, der siger: Der går en ræv ude på marken. Vi rejser os op og kigger ud og griber fat i vores gode kikkert. Og så var det jo ikke en ræv - det var en ulv, fortæller hun til DR.

- En kæmpestor flot en, der bare spankulerede rundt, som om den ejede det hele. Den var utrolig smuk - det var den virkelig.

Alice Durinck er ifølge dr.dk jæger og er vant til at se ræve ud af vinduet.

- Farven var ikke en rævs, og den havde lidt lange ben. Der var ingen tvivl om, at denne her var ikke en ræv. Og en hund var det heller ikke, siger Alice Durinck.

Hun og hendes mand bor i nærheden af eng og skov - et stort og roligt område, hvor dyret har god plads. Og hun har ikke det mindste imod at være nabo til et stort rovdyr.

- Nej, det er jeg ikke spor nervøs for, siger hun til DR.

Muligvis er der tale om det samme dyr, som Esben Smed den 19. december så løbe på vejen ved den nordjyske by Klitmøller. Esben Smed er selv overbevist om, at det var en ulv, han fik øje på.

- Jeg var på vej til Klitmøller i aften og kl 18.03 ca. en kilometer efter vejen til Vangså løb en ulv over vejen 300-400 meter foran mig over vejen fra øst mod vest.

- Det var specielt halen, der gør mig sikker, og den grålige farve! Dette er ingen joke, skriver han på sin Facebook-side.

I begyndelse af december dokumenterede dna-analyser, at det var en ulv, der et par uger tidligere var fundet død i et vildtreservat ved Hanstholm i Nordjylland.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip