Olsen om Bendtner: Nu håber vi på Arsenal

Det lykkedes ikke for landsholdsangriberen Nicklas Bendtner at finde en ny klub i transfervinduet, og det er også en streg i regningen for landstræner Morten Olsen.

Spørgsmålet er nemlig, hvor meget tid på banen Bendtner kan forvente at få i den engelske storklub Arsenal, og en Bendtner, der ikke er i kampform, er uaktuel for landsholdet.

Olsen sætter dog sin lid til, at der er en grund til, at Arsenal tilsyneladende har bremset et klubskifte i sidste øjeblik.

- Jeg går ud fra, at han ville skifte, men hvis Arsenal siger, at de vil holde på ham, så er det vel fordi, de mener, at de kan bruge ham, siger Morten Olsen.

- Jeg vil se på det med de positive briller og sige: Okay, hvis det er dem, der har spændt ben for det - og de skal immervæk betale en vis løn for ham - så er det fordi, de vil bruge ham, lyder det fra landstræneren.

Arsenal købte på transfervinduets sidste dag Mesut Özil i Real Madrid, men det lykkedes ikke at hente deciderede angribere ind i truppen, og det kan bane vejen for, at Arsenals manager Arsène Wenger kigger Bendtners vej.

- Wenger er en fornuftig mand, og han har vel set, at han har nogle skader og har brug for en backup. Så er det op til Nicklas at gå fra at være backup til at blive stamspiller, siger Morten Olsen.

Nicklas Bendtner var senest med på landsholdet i kampen mod Tyrkiet i november.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip