Sønderjyske-skurk: Jeg føler mig skyldig

Sønderjyske måtte se sig slået med 0-1 af FC Midtjylland i lørdagens bundopgør på MCH Arena i Herning. Undervejs brændte Sønderjyske et straffespark ved Rasmus Hansen, og den uheldige hovedperson løber ikke fra sit ansvar.

- Jeg føler mig skyldig. Jeg har skuffet mine holdkammerater, og jeg var ikke mit ansvar voksen. Det er lidt skidt at stå her med nul point, når vi kunne have haft ét, hvis jeg havde scoret, siger Rasmus Hansen.

- Det kiksede oven i hovedet. Jeg havde set, Lössl gik tidligt til den ene side, og jeg ville bare lægge den stille og roligt over i den anden side. Men jeg ramte den halvskidt, og det kom nok til at se lidt komisk ud.

På trods af nederlaget mener Rasmus Hansen, at Sønderjyske leverede en godkendt indsats, og han ser fortrøstningsfuldt frem mod resten af foråret.

- Der er mange ting fra i dag, vi kan tage med videre. Vi overmatcher FC Midtjylland på mange parametre, og vi viser noget spil, der kan skaffe os mange point i foråret.

Hansens brændte forsøg fra straffesparkspletten var Sønderjyskes fjerde i denne sæson, og det er en tangering af superligarekorden. Sønderjyske har nu brændt seks af holdets seneste ni straffespark i Superligaen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip