Vraget målmand langer ud efter Liverpool

Efter otte år i Liverpool i engelsk fodbold tager fodboldmålmanden Pepe Reina hul på en ny udfordring, når han indleder et lejemål hos italienske Napoli i den kommende sæson.

Spanieren er dog langt fra tilfreds med den måde, han blev hældt ud af Liverpool på, efter at den engelske klub hentede belgieren Simon Mignolet i Sunderland.

- Hvis der er en ting, jeg ærgrer mig over, så er det måden, jeg siger farvel på, skriver 30-årige Pepe Reina på sin hjemmeside i en afskedshilsen til Liverpools fans.

- Det er kun naturligt, at jeg er skuffet, når Liverpool-ledelsen besluttede at låne mig ud til Napoli uden at informere mig om det først.

- Jeg mener, at jeg fortjente bedre end det, selvom jeg forstår, at man skal træffe svære beslutninger i fodbold, skriver målmanden, der har kontrakt med Liverpool frem til 2016.

Liverpool hentede Pepe Reina hos spanske Villarreal i sommeren 2005.

I Napoli bliver målmanden genforenet med den træner, der hentede ham til England, Rafael Benitez, som er ny træner for de italienske vicemestre.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip