Wozniacki er trist over chok-nederlag

Caroline Wozniacki er formentlig ikke specielt oplagt til stor nytårsfest i aften, efter at hun på årets sidste dag tabte i første runde af WTA-turneringen i Brisbane til den upåagtede kasakhstaner Ksenia Pervak.

Efter nederlaget giver hun da også udtryk for, at hun har haft bedre stunder på tennisbanen, end hun har oplevet det seneste år, hvor hun er gledet ned fra første til tiendepladsen på verdensranglisten.

- Man dyrker den sport, man elsker, og selvfølgelig er det sjovere, når man vinder. Lige nu er det ikke så sjovt. Men der er altid næste uge, og det er det gode ved tennis, siger danskeren.

Wozniacki tabte til Pervak efter et jævnbyrdigt tredje sæt, der måtte afgøres i tiebreak. Hun føler da også, at kampen kunne være gået begge veje.

- Vi spillede en masse lange dueller og en del jævnbyrdige partier, og det gik bare ikke min vej. Hun gik efter det, og det lykkedes for hende, siger Wozniacki.

Hun kan nu allerede begynde at se frem mod næste uges turnering i Sydney, hvor hun håber at få flere kampe, så hun er bedst muligt forberedt på Australian Open.

Og så glæder Caroline Wozniacki sig over, at de knæproblemer, som hun døjede med sidste år, ikke generer hende længere.

- Det vigtigste er, at jeg er sund og rask og kan kæmpe, siger hun.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip