Oversigt: Sol.dk

Netflix 'snyder' danskere for mange film og serier: Sådan kan du se dem alle

De fleste er bekendte med, at der er forskelligt indhold på Netflix alt efter hvilket land mand bor i. Men de færreste ved, at danskere bosat i Danmark faktisk ikke får vist alt det indhold, som man kan se på Netflix. Herunder får du hjælp.

Lægehus brugte for gamle vacciner, nu lever Christoffer med eftervirkningerne

Udslæt, allergi og knuder i låret plager den lille dreng Christoffer. Symptomerne er kommet efter, at han blev prikket med for gammel vaccine hos sin praktiserende læge

Pas på hvis denne mand banker på din dør

En tricktyv har været på spil, og politiet formoder at det er den samme mand, der har hærget et område i denne uge. Nu udsender de et signalement.

Jægere på jagt efter krondyr, endte med at nedlægge kendt avlshoppe

Avlshoppen Calicia Møgelvang blev ved en ulykke nedlagt af to jægere, der var på jagt efter krondyr. Jægerne har erkendt deres fejltagelse.

Mit plastikmareridt – Tinas bryster kan koste hende VM-guld

Tina er en dygtig danser, og ambitionerne er ikke små. Hun er bedst til standarddans, og har et mål om at blive verdensmester, når der snart bliver afholdt VM i Miami. Dog kan Tinas bryster koste hende VM-guldet. Derfor har hun opsøgt Mit Plastikmareridt.

Nyt studie: Ferie med mor er godt for helbredet

En ny undersøgelse fra Harvard Medical School har påvist, at det ikke kun er afslappende at tage en lille pause fra hverdagens trummerum, det er også godt for dit helbred.

Genialt trick forlænger din telefons batteritid markant - Se hvordan du gør her

Du vil gerne have batteritiden til at vare længere på din telefon, ikke?`Herunder får du et fremragende tip til, hvordan du kan forlænge dit batteris levetid markant.

Taxa-Jørgen anede uråd, da passageren ikke dukkede op - Kan have reddet hendes liv

Taxachaufføren Jørgen handlede hurtigt, da en kvinde ikke stod klar på det aftalte sted. Nu viser det sig, at han meget vel kan have reddet kvindens liv.

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

Shay Bradley havde ikke tænkt sig at blive begravet uden at få gæsterne til at trække på smilebåndet. Derfor havde han planlagt en helt særlig overraskelse til familie og venner.

Gennemsnitsløn Danmark

Tjener du mindre eller mere end gennemsnittet i Danmark? Se, om du ligger på en gennemsnitsløn i forhold til andre danskere i de enkelte landsdele.

Ad 728x90